A HOLDVÖLGY SIGNATURE 2007 A WOMEN’S WINE AND SPIRITS AWARDS ARANYÉRMESE - Holdvölgy

A HOLDVÖLGY SIGNATURE 2007 A WOMEN’S WINE AND SPIRITS AWARDS ARANYÉRMESE

Izgalmas időszakot élünk a HOLDVÖLGYNÉL, ugyanis a múlt heti MTA aranyérmünk után egy újabb díjjal büszkélkedhetünk.

A Women’s Wine and Spirits Awards a világ egyik legkülönlegesebb borversenye, amelynek érdekessége, hogy a versenytételeket kizárólag hölgyek bírálják. A bírák között számos Master of Wine és Master Sommelier, illetve egyéb rangos borszakember található.

A WWSA 2019-es versenyén több, mint 1000 tételt bíráltak összesen 38 országból, több napon keresztül. A verseny maga egy igazán exkluzív helyszínen, a londoni Royal Yacht Clubban zajlott.

Nagy megtiszteltetés, hogy ezen a szakmai eseményen a HOLDVÖLGY lett az egyetlen nyertes magyarországi pincészet.

Signature 2007 – A szabadság bora

Mint ahogy a HOLDVÖLGY Culture hatputtonyos aszú borunkat a műkorcsolya világából merítve a kötelező gyakorlattal azonosítanánk, úgy a Signature a szabadgyakorlatok izgalmas műfaja lenne.

Amíg az aszú bort a hagyományi, jogszabályi kötöttségek kerete szorítja nemes korlátok közé – a borkészítéstől az érlelésen át egészen a palackformáig – addig a Signature a szabadság bora: a Signature egy olyan tokaji édes birtokválogatás, amely az aszú gazdagságát hordozza magában és amelynek megalkotásában főborászunk szakmai kreativitását semmilyen kötöttség nem korlátozza.

Ahogy a jégtáncos szabad fantáziája alkot új kűrt, úgy kerül megalkotásra az évjárat színes palettájáról, annak legizgalmasabb szőlőgyümölcs- és borelemeiből az a magas színvonalú édes bor, amely a főborász hite szerint a legszebben tükrözi a HOLDVÖLGY egyedi stílusát, birtokénak szerkezetét, az évjárat adottságait illetve Csapatunk szakmai tudáshalmazát.

“Signature” mert ez a boralkotás hordozza a HOLDVÖLGY édes identitásának esszenciáját, szakmai tudásunk legszabadabb megélési fokát és amely így egyben Birtokunk folyékony aláírásának is tekinthető.

A Signature múltja és jelene
A Signature 2007 minőségét és értékállóságát bizonyítja, hogy az évjárat a 2012-es Pannon Bormustra Csúcsbora lett, s most, hét év elteltével újabb aranyérmet szerzett a WWSA világszintű borversenyén.

Köszönjük a megtisztelő elismerést!

A Signature 2007-es, díjnyertes évjárata ingyenes, országos kiszállítással elérhető a webshopunkon.