Holdvölgy vertikális aszú kollekció

Kiváló értékelést kaptak a vertikális aszúkollekció tételei a Borigo-tól

A Buddha Bar mesterkurzusán kóstolta és értékelte a Holdvölgy vertikális aszúkollekciójának tételeit a Borigo munkatársa. A 2006-2011 közötti évjárat tételeit tartalmazó 6 puttonyos aszúkollekciót abból az alkalomból dobtuk piacra, hogy immár 10 egymást követő évben sikerült elkészítenünk a Culture névre hallgató, kiváló minőségű 6 puttonyos aszúnkat.

A kollekció tételei, köztük az a 2011-es évjáratú aszú, mely a 2015-ös Decanter World Wine Awards versenyen aranyérmet és regionális trófeát is nyert, a Borigo munkatársától is kiváló értékelést kaptak. A teljes cikket és az értékeléseket itt olvashatja el:

Holdvölgy aszúk értékelése a Borigo-ban
Holdvölgy vertikális aszú válogatás

VERTIKÁLIS ASZÚKOLLEKCIÓ

2006-2011 évjáratú 6 puttonyos aszúk

Első szüretünk, 2006-óta, minden évjáratban elkészítjük első osztályú aszúszemekből kimagasló minőségű hatputtonyos aszúnkat, a Culture-t. Annak Örömére, hogy idén tizedik alkalommal tettük ezt, korlátozott darabszámban, 500 doboz hatpalackos aszúkollekciót helyeztünk forgalomba, melyben 2006-2011-ig minden évjáratból egy palack került.
A kollekció darabjai egyedi készítésű, számozott fadobozokban, egy az évjáratokat és a borokat is bemutató, a borász aláírásával ellátott kísérőfüzettel kerültek forgalomba.
 

További részletek
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.