CULTURE TOKAJI ASZÚ | Az élet nagy pillanataihoz | HOLDVÖLGY
culture tokaji aszú fekvo palackok

CULTURE TOKAJI ASZÚ: Hogy a legértékesebb pillanatok évtizedekig veled maradjanak…

2006 óta konzekvensen, minden évben elkészítjük a 6 puttonyos tokaji aszút, Tokaj legnevesebb, több száz éves hagyományait követve, megannyi értéket a palackba zárva.

A HOLDVÖLGY aszúkat általánosan 8 évig érleljük, a Birtok tapasztalatai alapján ugyanis ekkor érik el optimális bemutatási állapotukat. Annak érdekében azonban, hogy a vásárlók a számukra fontos évjáratokból (gyermek születése, keresztelők, eljegyzés, házasság, eredmények ünneplése) előre biztosíthassanak maguknak a limitált mennyiségben elérhető palackokból, az aszúk már a forgalomba kerülés éve előtt is megvásárolhatók.

A kereskedelmi forgalomban még nem kapható tételek már léteznek és jelenleg a Holdvölgy 500 éves történelmi pincerendszerében hordós vagy palackos érlelési folyamat fázisában vannak. A kiválasztott tétel és mennyiség megvásárlása esetén a Holdvölgy egy személyre szóló Tanúsítványt állít ki, melyben vállalja, hogy a legmagasabb szakmai kritériumok mentén gondozza a bort, a vásárló vagy az ajándékot élvező részére történő átadásig, tehát a forgalomba hozatal évéig.

ELŐJEGYZÉSBEN ELÉRHETŐ ASZÚK
HOLDVOLGY FILOZOFIA HORDOK
culture tokaji aszú preculture
IMG_4567 (1)
ÚJRAÉLT EMLÉKEK – ASZÚ VERTIKÁLIS KOLLEKCIÓ II.

Ezekben a tételekben 20, 50 vagy akár 100 év múlva is “visszakóstolható” lesz életed legfontosabb eseményeinek éve. A rendkívüli egyediségről szólnak, ugyanúgy, ahogy életünk mérföldkövei sem ismételhetők meg, azonban minden korttyal visszaidézhetők. Legyen szó akár gyermek születéséről, eljegyzésről, esküvőről vagy éppen egy kimagasló eredményről. Ezekhez a pillanatokhoz olyan különleges kísérőre van szükség, amely magában hordozza a számodra legmeghatározóbb események évét és emlékét. Vertikális kollekciónkban 6 különböző 6 puttonyos tokaji aszú évjárat található meg 2012-2017. Limitált palackszám. Egyedi, számozott hatos faláda, kísérőfüzettel.

VERTIKÁLIS KOLLEKCIÓ
culture tokaji aszú 2015
üzleti ajándék culture tokaji aszú vertikál
culture14_showroom_kozeli
ASZÚ ÉLMÉNY – BORKÓSTOLÓ 6 TOKAJI ASZÚ ÉVJÁRATTAL

Megismered majd a bor készítésének folyamatát az aszú szemek begyűjtésétől egészen a 6 puttonyos tokaji aszú palackba zárásáig. A látogatás során egy köszöntő itallal bejárod velünk a borászat feldolgozó helyszíneit, majd a közel 2 km hosszú pincelabirintusunkat, ahol egy édes, meglepetés tétellel is kedveskedünk számodra. Az aszúk kóstolása pedig csak ezután kezdődik, egy külön térben, ahol semmilyen külső tényező nem zavarja meg az aromák és ízek élvezetét.

A kóstoló évjáratai: 2012-2017

ÉRDEKEL