Elbűvölő egyensúly: Elérhető a HOLD AND HOLLO Sweet 2008
HOLD AND HOLLO SWEET 2008

Elbűvölő egyensúly: Elérhető a HOLD AND HOLLO SWEET 2008 Tokaji édes válogatás

Aranyszínű mádi napfény és a nyár minden édes íze palackba zárva − ez a HOLD AND HOLLO borcsalád legújabb, legelbűvölőbb tagja: a 2008-as Sweet válogatás. Nagyon szép egyensúlyával tökéletesen reprezentálja a jól fogyasztható, prémium tokaji édes bor fogalmát, amely önállóan és különleges étel-bor házasságokban is kiemelkedő élményt biztosít. Remekül fogyasztható akár egy menü részeként – érett camembert-típusú sajtok vagy füstölt, szárított sonkák mellé. Serranno-sonkás sárgadinnye előétellel párosítva például felejthetetlen élményt nyújt!

Illatában az őszibarackos és narancsos jegyek a legmeghatározóbbak, amelyek mellett mandarin és hársfavirág jelenik meg. Ízében folytatódik az őszibarackos fővonal, narancshéj, méz és fahéj hosszan tartó különleges összhangjában.

Egy kiváló aszús évjárat üzenetét közvetíti ez a késői szüretelésű hárslevelű-furmint házasítás. Ez a kedves és jól iható fehérbor szépen bemutatja a Tokaji borvidék két meghatározó szőlőfajtájának illatos-gyümölcsös jellegét és a mádi termőtalaj gazdagságát egyaránt. Akik szeretik az édes tokaji borokat, a HOLD AND HOLLO Sweet 2008-at imádni fogják, de ez a bor képes rá, hogy a száraz fehérborok rajongóit is meggyőzze: márpedig édes tokaji bort inni kell!

A HOLD AND HOLLO 2008 mostantól elérhető webáruházunkban:

HOLD AND HOLLO SWEET

Tokaji édes válogatás 2008

Illatában az őszibarack és a narancs jegyek a legmeghatározóbbak, amelyek mellett mandarin és hársfavirág jelenik meg. Ízében folytatódik az őszibarackos fővonal, narancshéj, méz és fahéj hosszan tartó különleges összhangjában.

További részletek