HOLD AND HOLLO SWEET 2008

Elbűvölő egyensúly: Elérhető a HOLD AND HOLLO SWEET 2008 Tokaji édes válogatás

Aranyszínű mádi napfény és a nyár minden édes íze palackba zárva − ez a HOLD AND HOLLO borcsalád legújabb, legelbűvölőbb tagja: a 2008-as Sweet válogatás. Nagyon szép egyensúlyával tökéletesen reprezentálja a jól fogyasztható, prémium tokaji édes bor fogalmát, amely önállóan és különleges étel-bor házasságokban is kiemelkedő élményt biztosít. Remekül fogyasztható akár egy menü részeként – érett camembert-típusú sajtok vagy füstölt, szárított sonkák mellé. Serranno-sonkás sárgadinnye előétellel párosítva például felejthetetlen élményt nyújt!

Illatában az őszibarackos és narancsos jegyek a legmeghatározóbbak, amelyek mellett mandarin és hársfavirág jelenik meg. Ízében folytatódik az őszibarackos fővonal, narancshéj, méz és fahéj hosszan tartó különleges összhangjában.

Egy kiváló aszús évjárat üzenetét közvetíti ez a késői szüretelésű hárslevelű-furmint házasítás. Ez a kedves és jól iható fehérbor szépen bemutatja a Tokaji borvidék két meghatározó szőlőfajtájának illatos-gyümölcsös jellegét és a mádi termőtalaj gazdagságát egyaránt. Akik szeretik az édes tokaji borokat, a HOLD AND HOLLO Sweet 2008-at imádni fogják, de ez a bor képes rá, hogy a száraz fehérborok rajongóit is meggyőzze: márpedig édes tokaji bort inni kell!

A HOLD AND HOLLO 2008 mostantól elérhető webáruházunkban:

HOLD AND HOLLO SWEET

Tokaji édes válogatás 2008

Illatában az őszibarack és a narancs jegyek a legmeghatározóbbak, amelyek mellett mandarin és hársfavirág jelenik meg. Ízében folytatódik az őszibarackos fővonal, narancshéj, méz és fahéj hosszan tartó különleges összhangjában.

További részletek
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.