Új élmények a HOLDVÖLGYtől: Mától előjegyezhető a HOLDVÖLGY Millennium - Holdvölgy
HOLDVÖLGY Millennium Bortrezor

Új élmények a HOLDVÖLGYtől: Mától előjegyezhető a HOLDVÖLGY Millennium

Mától előjegyezhető a HOLDVÖLGY Millennium, a HOLDVÖLGY új, bortrezor szolgáltatással egybekötött, több éven, évjáraton átívelő élményajánlata.

A trezorrekeszek tartalma és a hozzájuk kapcsolódó élmények egyaránt egyedülállóak a magyar piacon: a HOLDVÖLGY Millennium program résztvevői előtt megnyílik a lehetőség, hogy évről évre különleges, zártkörű események részesévé váljanak, továbbá két vagy akár öt éven keresztül igénybe vegyék a HOLDVÖLGY történelmi pincerendszerében kialakított, névre szóló bortrezor-rekeszeket a hozzájuk tartozó, magas színvonalú szolgáltatásokkal együtt.

A HOLDVÖLGY Millennium bortrezorban 28 férőhely van, s ez a szimbolikus jelentőségű szám megegyezik a Tokaj-hegyalján található történelmi bortermelő települések számával. Összesen 28 résztvevője lehet a most induló HOLDVÖLGY Millennium programnak, amellyel kapcsolatban Demkó Pascal, a HOLDVÖLGY alapító-tulajdonosa elmondta: „Az emberiségnek évezredek óta rendkívül komplex és szoros kapcsolata van a szőlővel és a borral, s ez a kapcsolat időben évjáratokra tagolható. A HOLDVÖLGY Millennium célja, hogy átélhetővé tegye az egyes évjáratok legfontosabb, legkülönlegesebb pillanatait. Ebben az egyedülálló csomagban egyszerre nyújtjuk át a HOLDVÖLGY eddigi legkiemelkedőbb évjáratainak borait, az új évjáratok legszebb tételeit, továbbá esztendőről esztendőre különleges, személyre szabott élményeket, mindezt 28 számozott, névre szóló trezorhellyel együtt.”

A hazai piacon igazi különlegességnek számít, hogy a HOLDVÖLGY Millennium minden trezorbérlője aktívan részt vehet a HOLDVÖLGY borok házasításában. A birtok tételeinek házasítása az évjárat egyik legfontosabb pillanata, hiszen ez határozza meg az adott bort a palackban töltött további életének idejére, a legjobb minőségű aszú borok esetében pedig akár egy következő generációra nézve.

A Millennium program résztvevői minden évben öt meghívott vendégükkel egyedi dűlő- és pincetúrán vehetnek részt, amelyhez minden alkalommal 12 tételből álló, hazai és külföldi Michelin csillagos éttermekben is elérhető HOLDVÖLGY borokból álló borkóstoló is jár.

Induló készletként a HOLDVÖLGY Millennium trezorrekeszekbe 66 palack bor kerül, amelyek között megtalálhatók a HOLDVÖLGY valamennyi száraz és édes borának legjobb eddigi évjáratai. Ez a borválogatás évente 30 palackkal bővül, ebből 12 édes és 12 száraz bort a HOLDVÖLGY Millennium program résztvevői saját maguk válogathatnak össze a HOLDVÖLGY aktuális kínálatából, a kollekció megkoronázásaként pedig évenként hat palackot kapnak az adott évben forgalomba kerülő HOLDVÖLGY Culture hatputtonyos tokaji aszúból.

Kétéves bérleti idő esetén így összesen 96, míg ötéves időtartam alatt 186 palack HOLDVÖLGY borhoz jutnak hozzá a résztvevők, s ezek mellett minden további bort 20% kedvezménnyel vásárolhatnak meg.

A HOLDVÖLGY Millennium-tagok előre egyeztetett időpontban bármikor meghívhatják üzleti partnereiket vagy barátaikat egy saját borkóstolóra, amelyhez elegáns helyszínt biztosít akár a HOLDVÖLGY birtok terasza, akár egy történelmi pinceág, vagy az építészeti nívódíjjal is kitüntetett, egyedien felújított vincellérházban található kóstolószoba.

A HOLDVÖLGY Millennium évszázados hagyományokra épít: már a XVIII. században ezen a helyen, a HOLDVÖLGY történelmi pincerendszerének elődjében tárolták és érlelték boraikat olyan nagyhírű nemesi családok, mint például az Andrássyak és Esterházyak, majd később, a XIX-XX. század fordulóján a szintén arisztokraták által alapított Úribor Tokaj-hegyaljai Bor-nagytermelők Szövetkezetének tagjai.

„Hosszú évek, sőt évtizedek távlatában gondolkodunk. A trezorban félretesszük a borainkat, mert tudjuk, hogy az idő múlásával az értékük nőni fog, a minőségük pedig tovább fog gazdagodni. Közben pedig megosztjuk és közösen átéljük a szőlővel és borral kapcsolatos komplex és egyedülálló élményeket − a borok fogantatási helyén, vagyis a mádi dűlőkben tett látogatások során, továbbá a HOLDVÖLGY stílust meghatározó borházasítások alkalmával, majd a több évig vagy évtizedig tartó pinceérlelési folyamat idején. Erről szól a HOLDVÖLGY Millennium” – teszi hozzá Demkó Pascal alapító-tulajdonos.

A HOLDVÖLGY Millennium programban történő részvételre szeptember 28-ától fogadunk előjegyzéseket a gergo.jojart@holdvolgy.com e-mailcímen, illetve telefonon, Jójárt Gergő kereskedelmi vezetőnél, a 0670/419-3059 telefonszámon.

A trezorrekeszeket október 28-a után folyamatosan, előzetes egyeztetést követően lehet átvenni a 66 palackos induló borkészlettel, továbbá a tagságot szimbolizáló egyedi dugóhúzóval, illetve a HOLDVÖLGY Millennium programban foglalt jogosultságokat bemutató, névre szóló kiadvánnyal együtt.