Exaltation 2015: Íze és illata maga a varázslat - Holdvölgy

Exaltation 2015: Íze és illata maga a varázslat

Mától kapható a 2015-ös évjáratú HOLDVÖLGY Exaltation késői szüretelésű édes sárgamuskotály borunk, melyet 2013 óta minden évben kizárólag a történelmileg klasszifikált, első osztályú mádi Nyulászó-dűlőről szelektálunk. Ez a bor tavaly aranyérmet nyert a világ legrangosabb muskotály-versenyén, a Muscats du Monde-on, és beválogatták a világ 10 legjobb sárgamuskotály bora közé!

Az Exaltation boroktól megszokott módon a 2015-ös évjárat aromái is varázslatosak: illatát a rózsa és az egzotikus licsi uralja, kiegészülve sárgabarackos-virágos jegyekkel; ízében az őszibarack és az ananász dominál, mézes krémességgel és némi mentollal. Édességét vibráló savszerkezete tartja egyensúlyban. Az Exaltation 2015 egy finom stílussal megkomponált édes bor a HOLDVÖLGY lendületes és izgalmas világából.

A HOLDVÖLGY az egyetlen magyar borászat, amely már három alkalommal nyert aranyérmet és Top 10 minősítést a Muscats du Monde-on, a világ legrangosabb muskotály versenyén. A Muscats du Monde-on díjnyertes HOLDVÖLGY Exaltation borok mindegyike a történelmileg első osztályú minősítésű, mádi Nyulászó-dűlőből származik:

Az Exaltation késői szüretelésű édes sárgamuskotály bor ellenálhatatlan bájával hitelesen bizonyítja: az első osztályú, történelmileg klasszifikált mádi Nyulászó-dűlő az egész Tokaji Borvidék egyik legkiemelkedőbb termőhelye, amennyiben megtaláljuk a hozzá legjobban idomuló tokaji szőlőfajtát és az ebből megalkotandó tokaji borkülönlegességet. Ahogyan a háromszoros Muscats du Monde aranyérem és Top10 helyezés is visszaigazolja: Tokaj egyetlen világfajtája, a sárgamuskotály a Nyulászó-dűlőben utánozhatatlan csodákra képes!

EXALTATION

Tokaji édes sárgamuskotály 2015 Nyúlászó-dűlő

Késői szüretünk alapanyagát 2015-ben is a Nyulászó-dűlő legkomplexebb talaj- és kőzetadottságú területeiről szelektáltuk. Harmónikus illatát rózsa és egzotikus licsi uralja, sárgabarackkal és némi virágossággal kiegészítve azt. Dinamikus ízében őszibarack és ananász dominál mézes krémesség és mentol mellett. Édességét vibráló savszerkezete egyensúlyozza, gazdagon gyümölcsös és minerális textúrája pedig egyszerűen magával ragadja kóstolóját. Egy egyedien finom stílussal megkomponált édesbor, a HOLDVÖLGY fiatalosan lendületes és izgalmas világából.

További részletek

Egy színpomás meglepetéssel készültünk Önnek: állítsa össze saját HOLD AND HOLLO TREND borcsomagját, tetszés szerinti arányban összeválogatva legalább 18 palack HOLD AND HOLLO DRY, SWEET vagy félszáraz gyöngyöző UPPP bort, és megajándékozzuk egy tetszetős és egyedi, limitált mennyiségben készült UPPP esernyővel!

További részletek