Üdezöld üdvözlet Mádról: megérkezett a HOLD AND HOLLO DRY 2013!

Egy bájos és kedves, mindemellett friss és feszes száraz fehérborral gazdagodik a HOLD AND HOLLO borpaletta: mostantól kapható a 2013-as évjáratú HOLD AND HOLLO DRY száraz válogatás!

Ez az izgalmas új tétel is furmint, hárslevelű és sárgamuskotály házasításával született, akárcsak a sorozat eggyel korábbi évjárata, amelyet a borrajongók már jól ismernek számos étterem, borbár és –kereskedés kínálatából.

A HOLD AND HOLLO palackok jellegzetes, élénkzöld szilikon boroscímkéje fiatalos lendületet sugall és ezúttal is jelzi: nem mindennapi bor kerül a poharunkba. Könnyedsége ellenére ez a száraz válogatásbor számos meglepetést tartogat: egyaránt felismerhetjük benne a házasításhoz felhasznált három szőlőfajta szépségeit és a mádi termőtalaj gazdagságát.

Illatában felfedezhető a narancs, a körte és a mangó, némi zöldfűszerrel kiegészülve. Ízében a lime, a mandarin és a zöldalma jegyei jelennek meg, amelyeknek az utóízben kekszes, krémes szerkezet ad hosszan tartó keretet.

Kóstolja meg Ön is a HOLD AND HOLLO DRY 2013-at: fogyassza akár forró nyári esték hűsítőjeként önmagában, akár egy könnyű vacsora részeként: grillek, saláták, vagy szárított sonkával, olívával készült falatkák kíséretében.

HOLD AND HOLLO DRY

Tokaji száraz válogatás 2013

Illatában narancs, körte és mangó egészül ki zöld fűszeres vonallal. Ízében lime, mandarin és zöldalma jegyei jelennek meg, amelyeknek a kekszes, krémes szerkezet ad hosszan tartó keretet az utóízében.

További részletek
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.