Feszes, játékos és provokatív: megérkezett a HOLD AND HOLLO DRY 2015! - Holdvölgy

Feszes, játékos és provokatív: megérkezett a HOLD AND HOLLO DRY 2015!

Egy stílusos és lendületes borújdonságot ajánlunk a figyelmébe, amely számos meglepetést tartogat: bemutatjuk a 2015-ös évjáratú HOLD AND HOLLO Dry száraz válogatásborunkat!

Ez az izgalmas házasítás az eddigi évjáratokban megszokott furmint, hárslevelű és sárgamuskotály mellett most zétát is tartalmaz, amely szőlőfajta az április eleje óta kapható és máris nagyon népszerű HOLD AND HOLLO UPPP 2016 gyöngyözőborunkat is ellenállhatatlanul egyedivé teszi.

A HOLD AND HOLLO Dry-t a borrajongók már jól ismerik számos étterem, borbár és borkereskedés kínálatából. A palackok jellegzetes, élénkzöld szilikon címkéje játékosságot sugall és a most bemutatkozó 2015-ös évjárat esetében is jelzi, hogy nem mindennapi bor kerül a poharunkba.

A bor stílusa szempontjából 2015 rendkívül kedvező évjárat volt, amelynek eredménye egy nagyon szép és egyensúlyos, könnyen fogyasztható, kimagasló élményt nyújtó bor lett. Gyümölcsös illatában lime és érett körte dominál, melyet üde kamilla- és bodzavirág egészít ki. Körtés-citrusos, sós ízjegyeivel egres és zöldalma lép harmóniába, melyhez izgalmas és feszes savak párosulnak. Lendületét hosszan megőrzi, utóízében is játékos és provokatív marad.

Kóstolja meg Ön is a HOLD AND HOLL Dry 2015-öt, és fogyassza akár önmagában, akár egy kellemes ebéd vagy vacsora kísérőjeként. A bor különösen jól érvényesül grillekkel, salátákkal, szárított sonkás vagy olívás falatkákkal együtt.

HOLD AND HOLLO DRY

Tokaji száraz válogatás 2015

Gyümölcsös illatában lime és érett körte dominál, melyet üde kamilla- és bodzavirág egészít ki. Körtés-citrusos, sós ízjegyeivel egres és zöldalma lép harmóniába, melyhez izgalmas és feszes savak párosulnak. Lendületét hosszan megőrzi, utóízében is játékos és provokatív marad.

További részletek