Stílus és lendület: bemutatjuk a HOLDVÖLGY VISION 2014 tokaji száraz birtokválogatást - Holdvölgy

Stílus és lendület: bemutatjuk a HOLDVÖLGY VISION 2014 tokaji száraz birtokválogatást

Megérkezett a HOLDVÖLGY száraz tokaji birtokválogatásának újabb évjárata: a Vision 2014, hogy nagy sikerű elődje, a hazai és világversenyek aranyérmeit elhozó Vision 2013 nyomdokaiba lépjen.

Ahogy mondani szoktuk: a Vision borcsalád a HOLDVÖLGY víziója, egyéni elképzelése az ideális újgenerációs tokaji száraz válogatásborról. A furmint-hárslevelű-kabar házasítási arányok finom módosításával 2014-ben, ebben a hűvös nyarat hozó, nehéz évjáratban is megőriztük a jellegzetes Vision stílust és minőséget, sőt, sikerült egy még feszesebb, még lendületesebb száraz fehérbort megalkotnunk.

Birtokválogatásunk 2014-es évjárata a zöldalma és a ropogós körte illatával indít, amelyeket bors és citromfű egészít ki. Ízében lime és piros grapefruit jelenik meg, ananásszal és zöldalmával gazdagítva. Savai szép összhangban vannak szinte végtelen utóízével.

Gasztro-tipp: a Vision 2014 könnyű, nyári vacsorák alkalmával kiválóan érvényesül grillezett lazaccal, citromos-olívaolajos zöldsalátákkal, ropogós, mediterrán bruschetta-variációkkal kísérve.

Kóstolja meg Ön is! Már kapható a HOLDVÖLGY webshop kínálatában!

VISION

Tokaji száraz birtokválogatás 2014

Zöldalma és ropogós körte illattal indít, amelyek borssal és citromfűvel egészülnek ki. Ízében lime és piros grapefruit jelenik meg, amelyet ananász és zöldalma tesz még gazdagabbá. Savai szép összhangban vannak a szinte végtelen utóízével.

További részletek