Itt az április, vagyis inkább: az UPPPrilis! - Holdvölgy

Itt az április, vagyis inkább: az UPPPrilis!

Pezseg az élet a Holdvölgynél, örömmel mutatjuk be az idei tavasz-nyár legtrendibb buborékos italát: a 2016-os HOLD AND HOLLO UPPP gyöngyözőbort!

Először tavaly készítettük el a Tokaj-Hegyalján ritkaságnak számító gyöngyözőborunkat, amely óriási sikert aratott, és mindössze 9 nap alatt az összes palack elfogyott belőle. Idén is hasonló sikerre számítunk, hiszen a legújabb UPPP még az előzőnél is különlegesebb, mivel nemcsak zéta, hanem dűlőszelektált hárslevelű szőlőt is használtunk hozzá.

A HOLD AND HOLLO UPPP 2016 mától kapható a webshopban, rendelje meg mielőbb, nehogy lemaradjon róla!
Kóstolja meg személyesen is, egy remek hangulatú, tavaszköszöntő-nyárváró borkóstoló esten!

Szeretettel várjuk Önt 2017. április 26-án szerdán este 7-től a PLATZ Étteremben, ahol az UPPP 2016 gyöngyözőbor mellett 6 másik HOLDVÖLGY és HOLD AND HOLLO bort mutatunk be, a borokhoz pedig svédasztalon különleges falatkákat is kínálunk majd!

Már most lehet jelentkezni: events@platz.hu

A legújabb HOLD AND HOLLO UPPP különlegessége, hogy 2016-ban a zéta szőlő mellett a Becsek-dűlőről első osztályú hárslevelűt is válogattunk, hogy még egyedibb és aromagazdagabb gyöngyözőt készíthessünk.

A 2016-os esztendőben Tokaj-Hegyalján váltakoztak a forró és aszályos, illetve özönvíz-szerű esőzésekkel jellemezhető időszakok, így jelentős megpróbáltatásokon ment át a szőlő. Azonban az UPPP-hoz használt zéta tőkéink átlagosan 30 éves, illetve a hárslevelű ültetvényünk több mint 40 éves életkora és az ennek megfelelően mélyre hatoló gyökérzet segített átvészelni ezt az időszakot. A két szőlőfajtából házasított UPPP 2016 gyöngyözőt kóstolva elmondhatjuk: a nehéz időjárási körülmények közepette is megérte a fáradozás, hiszen ismét sikerült valami egyedit és különlegeset alkotnunk.

A HOLD AND HOLLO UPPP 2016 rendkívüli illatában zöldalma, fehérszirmú virágok – pl. hársfavirág – és őszibarack érezhető. Egyedülálló ízében folytatódik az illat aromatikája, egzotikus lime és ananász kíséretében. A lehengerlő sav-cukor egyensúly intenzívvé; az apró és bizsergető buborékai pedig könnyeddé varázsolják minden egyes kellemesen, hosszan elnyúló kortyát!

Próbálja ki Ön is ezt a limitált mennyiségben készült gyöngyözőbor-különlegességet. A HOLD and HOLLO UPPP 2016 élénk narancsszínű szilikoncímkéjéről azonnal felismerhető a borbárok és borkereskedések polcain!

HOLD AND HOLLO UPPP

Fehér félszáraz gyöngyözőbor 2016

2016-ban zéta szőlőnkhöz első osztályú Becsek-dűlőről szelektált hárslevelűt is válogattunk, hogy még egyedibb és aromagazdagabb gyöngyözőt készíthessünk.

Rendkívüli illatában zöldalma, fehérszirmú virágok – pl. hársfavirág – és őszibarack érezhető. Egyedülálló ízében folytatódik az illat aromatikája, egzotikus lime és ananász kíséretében. A lehengerlő sav-cukor egyensúly intenzívvé; az apró és bizsergető buborékai pedig könnyeddé varázsolják minden egyes kellemesen, hosszan elnyúló kortyát!

További részletek