Mától elérhető a VISION 2017 száraz birtokválogatásunk

Nagy örömmel mutatjuk be Önnek egyedi, száraz birtokválogatásunk, a VISION 5. évjáratát.

A HOLDVÖLGY VISION pincészetünk alapboraként számontartott tétel, amelynek különlegessége három szőlőfajta; a furmint, a hárslevelű és a kabar házasításában rejlik. A 2017. szeptember elején szüretelt kabar remek fűszerességet, dinamikusságot ad ennek a tételnek.

Friss egres, zöldalma és fehérszirmú virágok érezhetőek illatában. Karakteres ízében a passiógyümölcs és grapefruit trópusias textúrái veszik át a főszerepet, melyet herbális jegyek és őszibarack kísérnek finom maradékcukor társaságában. A szinte akkurátus analitika mentén megfogalmazódó száraz borkülönlegesség végtelen lecsengése, a kóstolás minden pillanatában emlékezetes élményt biztosít.

AZ ÉVJÁRAT

Habár a korai és tartós januári fagy vészjósló forgatókönyvet ígért, végül viszonylag kiegyenlített volt a tavaszi-nyári időjárás, a szőlőfürtök ideálisan fejlődtek. Augusztusban indulhatott a szüret. Szeptemberben az elmúlt ötven év átlag csapadékának a két és félszerese esett, a gondos, egész éves, precíz növényvédelemnek és zöldmunkáknak köszönhetően az esőzés nem rontotta az értékes gyümölcs minőségét. Kiváló és minden eddiginél ígéretesebb évjáratot tudhatunk magunk mögött.

MEGELŐZŐ ÉVJÁRATOK

Száraz birtokválogatásunk korábbi évjáratai is nagy sikernek örvendhettek. A HOLDVÖLGY VISION 2016-os évjárata a Decanter World Wine Awards 2018 aranyérmese, 2013-as évjárata pedig a Decanter Asia Wine Awards 2015 aranyérmese lett.

Szeretettel ajánljunk Önnek is kóstolásra ezt a lendületes, tartalmas, de könnyen fogyasztható bort.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.