Újra itt a szezon legtrendibb buborékos itala: HOLD AND HOLLO UPPP 2017

Újra itt a szezon legtrendibb buborékos itala:

– HOLD AND HOLLO UPPP 2017

Ismét „UPPPrilist” mutat a naptár, így pezseg az élet a HOLDVÖLGY-nél, és megérkezett a tavaszi-nyári szezon legtrendibb buborékos itala: a HOLD AND HOLLO UPPP 2017 gyöngyözőbor!

Elegáns, apró buborékok, dinamikus ízvilág, színpompás, vidám, narancsszínű szilikoncímke: ez a HOLD AND HOLLO UPPP 2017, amely összetéveszthetetlenül egyedi és ellenállhatatlan!

Mire vágyunk tavasszal? Új energiákra, napfényre, feltöltődésre, vagy éppen pezsgésre és hajnalig tartó lendületre… Mikor tökéletes választás egy pohár UPPP? Szerintünk mindig!

Amikor ragyog a napfény és megtelnek a kávézók, éttermek teraszai… amikor a piacon végre lehet epret kapni, a virágosnál pedig fréziát… amikor elővesszük a szekrényből azt a trendi tavaszi blúzt, vagy azt a vidám, színes inget… amikor körbetelefonájuk a barátokat, hogy megszervezzük végre azt a közös estét… amikor „csütörtök az új péntek” jeligére buliba indulunk… vagy egy ráérős, szombat déli villásreggeli mellé már csak egy pohár jégbehűtött gyöngyöző hiányzik…

A hét bármelyik napja tökéletes alkalom arra, hogy behűtsünk, majd fel is bontsunk egy palackkal a legújabb HOLD AND HOLLO UPPP 2017 gyöngyözőborból! Elegáns és dinamikus ízvilág, színpompás, vidám megjelenés: ez a HOLD AND HOLLO UPPP 2017, a tavasz íze és a nyár ígérete!

HOLD AND HOLLO UPPP

Fehér félszáraz gyöngyözőbor 2017

Fehér szirmú virágokkal, körtével és ananásszal nyit az illat. Ízében folytatódik a körtés-ananászos vonal, mellyel zöldalma és lime friss jegyei lépnek harmóniába.

A finoman bizsergető apró buborékai által kellemes és egyedi gyöngyözőbor született, melynek meglepő és intenzív hosszúsága garantáltan magával fog ragadni!

További részletek