Itt a nyár legtrendibb meglepetése: új gyöngyöző bor a Holdvölgytől! - Holdvölgy
Hold and Hollo UPPP Zéta gyöngyöző bor

Itt a nyár legtrendibb meglepetése: új gyöngyöző bor a Holdvölgytől!

A forró, nyári napok enyhítésére abszolút újdonságként megérkezett 100% Zéta gyöngyöző borunk, az UPPP 2015! A HOLD AND HOLLO sorozat legújabb tagja virágos illatával, gyümölcsös ízvilágával, selymes buborékjaival valódi felfrissülést és különleges ízélményt jelent – próbálja ki Ön is ezt a limitált mennyiségben készült gyöngyözőbor-különlegességet. A HOLD AND HOLLO UPPP 2015 élénk narancsszínű szilikoncímkéjéről azonnal felismerhető a borbárok és borkereskedések polcain!

Az UPPP! egyedi külseje különleges belsőt takar! A lendületes savak és az apró buborékok feszessé és szinte végtelenné teszik a könnyedre hangolt zéta gyöngyöző borunkat. Büszkék vagyunk, hogy a Tokaji Borvidéken újból sikerült valami egyedit és különlegeset alkotnunk ebből a ritkán használt, egyedi szőlő fajtából!

A 2015-ös esztendő forró, aszályos nyarán hatalmas megpróbáltatásokon ment át a szőlő. Azonban a tőkék átlagosan 30 éves életkora és az ennek megfelelően mélyre hatoló gyökérzet segített átvészelni ezt az időszakot. Ebben az évben először készítettünk Zéta fajtából gyöngyöző bort, melynek szürete, elsőként a borvidéken, 2015. augusztus 15-ére esett. Ezzel vette kezdetét az év legszebb időszaka. A szüret kapcsán arra törekedtünk, hogy a korán érő Zéta fajtából kellő mennyiségű ropogós savat tudjunk megőrizni.

A HOLD AND HOLLO UPPP 2015 illatában a fehér szirmú virágok és fehér húsú gyümölcsök adják az alapot. Ízében a mandarin és a piros grapefruit uralkodik, eperrel kiegészülve. Megkóstolva garantált a függőség és az igazi nyári ízélmény! A limitált példányszámú, összesen 2249 palackból már nagyon sok elkelt elővételben. Amennyiben szeretné Ön is feldobni a nyár hangulatát néhány üveggel, akkor igyekezzen, nehogy lemaradjon róla!

HOLD AND HOLLO UPPP

Fehér félszáraz Zéta gyöngyöző bor 2015

A Tokaji Borvidék első Zéta fajtából készült gyöngyöző bora. Illatában fehér szirmú virágok és fehér húsú gyümölcsök jelennek meg. Ízében a mandarin és a piros grapefruit uralkodik eperrel kiegészülve. A lendületes savak és az apró buborékok pedig feszessé és hosszabbá teszik a könnyedre hangolt zéta gyöngyöző borunkat.

További részletek