VISION SZÁRAZ BIRTOKVÁLOGATÁS | A tudatosság bora
vision száraz birtokválogatás

VISION 2019 SZÁRAZ BIRTOKVÁLOGATÁS: A TUDATOS ELHIVATOTTSÁG BORA

“A Holdvölgy birtok kezdeti éveiben a Furmint jelentette a legnagyobb kihívást számunkra. A dűlő- és fajtaszelektált változatokon kívül, mindenképpen létre akartunk hozni egy olyan  bort is, amely ugyan furmint hangsúlyos, de más tokaji szőlőfajták házasításával készül, és amely a száraz termékcsaládunk gerincét adja.

A hosszú kísérletezés, a sorozatos finomhangolás és a tételbe vetett hit alkotta meg végül a VISION száraz birtokválogatás borunkat:

…you don’t have to be pushed, the vision pulls you” – Steve Jobs

A tétel megmutatja, hogy szerintünk úgy lesz évről-évre rendkívül izgalmas és kiszámítható az itt megtermett furmint, ha azt az évjárati adottságok szerint, finoman változó arányban ötvözzük más fajtákkal. A hárslevelű kedvességével, a kabar fűszerességével.” – Demkó Pascal alapító tulajdonos

A 2019-es VISION száraz birtokválogatás illatában fehérhúsú őszibarack, fűszerekkel meghintett birsalma és spanyol sárgadinnye köszön vissza. Az ízképet barackos fővonal hangsúlyozza, melyet változatos gyümölcsösség és hordós jegyek kísérnek. Lecsengésében mézes és gyümölcsolajos élmény fogad, mely aztán hosszan velünk is marad a kortyban. Feszes, precíz tokaji.

ÉRDEKEL
vision száraz birtokválogatás kovel
vision száraz birtokválogatás AROMA
ALKOSS VACSORÁT A BOR KÖRÉ! – főborászunk, Jákób Bianka ajánlásával

Sütőtökkrémleves egyszerű fűszerezéssel, bacon chips szórással.
Tenger gyümölcsei olivaolajjal, sült fokhagymával, petrezselyemmel, a végén citrommal csepegtetve.
Sült kacsamell törökmogyoróval, rokfort- és kecskesajttal tálalva.

vision száraz birtokválogatás recept
KAPCSOLÓDÓ TARTALMAK