Idén a HOLDVÖLGY-é lett a Magyar Sommelier Szövetség Par Excellence szakmai díja a legjobb magyarországi pincészet kategóriában!

Büszkén jelenthetjük be, hogy idén a HOLDVÖLGY részesült abban a megtisztelő elismerésben, hogy a hazai sommelier szakma megválasztotta az év legjobb hazai pincészetének!

A december 10-én, hétfőn tartott sajtótájékoztatón a Magyar Sommelier Szövetség (MASOSZ) kihirdette az idei év szakmai díjait öt kategóriában. Díjazták a legjobb pincészetet, a legjobb borkereskedőt, a legjobb boros éttermet, a legjobb szakírót, valamint a legjobb oktatót.

A Magyar Sommelier Szövetség már ötödik alkalommal ítélte oda a Par Excellence díját, amelyet évente öt kategóriában lehet elnyerni. Ebben a rangos elismerésben azok a hazai szakemberek részesülhetnek, akik folyamatos magas színvonalú tevékenységükkel eredményesen járulnak hozzá a magyar éttermi kultúra minőségének növeléséhez, különös tekintettel a bor- és italfogyasztás színvonalának javítására, valamint a vonatkozó elméleti és gyakorlati ismeretek széleskörű terjesztésére – áll a Szövetség sajtóközleményében.

A sajtótájékoztatón Demkó Pascal, a Holdvölgy alapító – tulajdonosa kiemelte:

“A Holdvölgy számára a sommelier társadalom a legfontosabb és leghitelesebb szakmai kapocs Birtokunk és a borkedvelők között: hiába alkotjuk meg borainkat a legjobb tudásunk szerint, ha azokat nem képviseli hittel a Szövetség tagsága a fogyasztók felé.”

Ezúton is hálásan köszönjük a Magyar Sommelier Szövetségnek, hogy minket választottak erre a rangos elismerésre, ami nagyon sokat jelent számunkra!

Az ünnepélyes díjátadásra a jövő év elején kerül sor, a Magyar Sommelier Bajnokság keretein belül.

Látogasson el Ön is az Év Borászatába!

Pincelátogatás
No Comments

Post a Comment