Jó éjszakát Mád! a HOLDVÖLGYnél

A HOLDVÖLGY az idén, június 18-án tárt kapukkal várta a Jó éjszakát Mád! egész napos program- és koncertsorozatra látogató vendégeket! A forrósággal küzdő borkedvelő közönség a HOLDVÖLGY Pincerendszerben nemcsak enyhülést talált a kellemesen hűs, 12°C fokban, hanem 4 csodálatos HOLDVÖLGY borra is lelhetett egy kalandos borkóstoló túra keretén belül.

A száraz- és édes bor kedvelői egyaránt kedvükre csemegézhettek a kitűnő borok között, miközben élvezhették a Vince Awards díjátadó gála „Legjobb pincelátogatás” díjjal kitüntetett egyedi hangulatú pincéjét és a borkóstoló séta magas színvonalát.

Borteraszunk csodás panorámája és hangulatos miliője adott otthont a debreceni IKON Étterem jóvoltából felállított grillteraszunknak, ahol ínycsiklandozó kolbász falatkák várták a kulináris élményekre is nyitott vendégeket.

A naplemente után is forró maradt a hangulat a Borteraszon fellépő Sunset Soul vérpezsdítő dallamainak és a HOLDVÖLGY boralapú koktéloknak köszönhetően! Köszönjük kedves vendégeinknek, akik velünk töltötték ezt a felejthetetlen, nagyszerű napot!

Jó éjszakát Mád - Holdvölgy

HOLDVÖLGY WEBSHOP

DÍJNYERTES BOROK OTTHONRÓL

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.