Üzleti ajándék és jutalom adómentesen | HOLDVÖLGY borcsomagok
üzleti ajándék office

ÜZLETI AJÁNDÉK: BORCSOMAGOK ADÓMENTESEN

2023. NOVEMBER 16-tól nem kell megfizetni a korábban érvényes adóterheket, ha partnereidnek, munkavállalóidnak palackozott, magyar bort vásárolsz üzleti ajándék formájában közvetlenül borászatunktól. Így garantáltan 33,04%-al kisebb költségteher mellett juthatsz hozzá a borainkhoz és borválogatásainkhoz, mint korábban. A borok és válogatások kifejező neveivel, pedig az üzenet is egyértelmű lesz.

Ajánlatunk 17 borválogatást tartalmaz, melyben 7 olyan különleges évjárat is elérhető, melyeket önállóan már nem értékesítünk, kizárólag az ünnepi időszakban kínáljuk megvásárlásra borcsomagok részeként. Minden csomaghoz ajándékot küldünk, mely 3-4 munkanap alatt oda is érhet hozzád, vagy kedvezményezettedhez.

AZ ELHIVATOTTSÁG ÉS A GONDOLATISÁG MEGTESTESÍTŐJE: VISION SZÁRAZ BIRTOKVÁLOGATÁS

Azok számára, akik egész évben támogattak bölcsességükkel, gondolataikkal, szakmai vízióikkal. Borválogatásban is elérhető.

üzleti ajándék vision
üzleti ajándék HAROM
AZ ÉRVELÉS ÉS A MEGGYŐZÉS MESTERE: ELOQUENCE ÉDES SZAMORODNI

Azok számára, akik nélkül nincs sikeres tárgyalás, és akik egész évben segítették munkádat őszinte véleményükkel, érveikkel. Borválogatásban is elérhető.

üzleti ajándék erveles
A KREATÍV ÉS IHLETETT PILLANATOK BORAI: INTUITION BORCSALÁD

Azok számára, akik egyedi ötleteikkel, problémamegoldó készségükkel folyamatosan lenyűgöztek. Borválogatásban is elérhetők.

AZ ÜZLETI SIKEREK ÉS PARTNERSÉGEK MÉLTÓ ÜNNEPLÉSÉHEZ

Aszú borainkban 20, 50 vagy akár 100 év múlva is “visszakóstolható” lesz a számunkra fontos üzleti események éve, az adott évjárat jellegzetessége és Tokaj történelme. A rendkívüli egyediségről szólnak úgy, ahogy életünk nagy pillanatai is. Partnerségek és üzleti sikerekről, melyekre életünk végéig emlékezni szeretnénk. Célunk, hogy a megismételhetetlenre törekedjünk. Benned és bennünk ez a közös. 

üzleti ajándék ÉDES DECEMBER
üzleti ajándék vertikális