Továbbra is a HOLDVÖLGY borkóstoló sétája Magyarország legjobb pincelátogatása! - Holdvölgy

Továbbra is a HOLDVÖLGY borkóstoló sétája Magyarország legjobb pincelátogatása!

2017-ben ismét a HOLDVÖLGY nyerte el a VinCE Awards “Legjobb pincelátogatás”-díját!

Két éven belül másodszor lett Magyarország legjobbja a HOLDVÖLGY kincskereső borkóstoló pinceséta: a díj a történelmi pincerendszerünk hangulata és látványvilága mellett a munkatársaink által vezetett program magas színvonalát is elismeri.

Az idei díj jelentőségét tovább növeli, hogy a VinCE Awards 2017. kategóriadíjainak odaítéléséről a közönség döntött, az interneten leadott szavazatokkal. A korábban már nálunk járt, a HOLDVÖLGY pinceélményt és a borainkat kedvelő vendégeink visszajelzése alapján kapott díjat így még nagyobb öröm és megtiszteltetés volt átvenni a VinCE Awards mai díjátadó gáláján.

Nagyon köszönjük a szavazatokat, és várunk / visszavárunk mindenkit Mádra!

A VinCE Awards 2017 díja mellett az is aktualitást adhat egy tavaszi mádi látogatásnak, hogy nemrégiben bővítettük a kóstolósorunkat, így az alapsor 6, az exkluzív kóstolósor pedig immár 8 bort tartalmaz. Azoknak is érdemes tehát újra ellátogatni hozzánk, akik korábban már többször jártak nálunk, hiszen mostantól megújult borsort, új évjáratokat lehet kóstolni a jó hangulatú, kincskereső pincesétán.

KALANDOS PINCESÉTA BORKÓSTOLÁSSAL

Ismerje meg Mád legkiterjedtebb, csaknem 2 km hosszú, három szintes pincerendszerét! Kalandos, föld alatti kincskereső túra, a HOLDVÖLGY legszebb, köztük nemzetközi borversenyek aranyérmes tételeit kóstolva.

Tovább