HOLDVÖLGY filozófia | Nem termék, hanem történet
holdvolgy filozofia dron

HOLDVÖLGY FILOZÓFIA: NEM TERMÉK, HANEM TÖRTÉNET ÉS MOMENTUMOK SOKASÁGA

Évekig tartó tudatos keresés, hagyománytisztelő, de mégis kreatív kísérletezés, precíz megvalósítás. Továbbá minden, amit Tokaj-Hegyalja adott nekünk, és melyek nélkül erőfeszítéseink sem lennének eredményesek: kiváló éghajlati adottságok, első osztályú dűlők, lenyűgöző történelem.

Mi ezeket az értékeket fontuk egybe birtokunk megalapításakor és azóta is azon dolgozunk, hogy megfeleljünk ennek a küldetésnek. Munkánk kezdetekor az alapkövekig visszabontottuk területeinket és minden egyes tokaji szőlőfajta esetében azt kerestük, hogy mely dűlőben, mely parcellán tudja igazán megmutatni magát. A 6 tokaji szőlőfajta különböző klónjainak vizsgálatával olyan borokat akartunk létrehozni, melyek a világ bármely pontján sikeresek lehetnek, és felismerhetően hordozzák a HOLDVÖLGY stílust.

holdvolgy_filozófia_aszuhordo
holdvolgy filozofia palackok

Egy Holdvölgy tétel esetében ráadásul nincs véletlen. A tisztaság és egyensúly dominál minden évjáratban, minden borban. Ennek megvalósításához elengedhetetlenek a kimagasló tudású és elhivatott szakemberek és a legmagasabb szintű borászati technológia. Így dolgozunk jelenleg 28 hektáros birtokunkon és közel 2 km hosszú érlelő pincénkben.

Minden emberi és évjárati értéket, hagyományt és emléket palackba zárunk, hogy te is átélhesd, új élményekkel gazdagodj.

A TOKAJI ÁLMOT PALACKOZZUK AZ ÉLET NAGY PILLANATAIHOZ.
KÓSTOLD MEG BORAINKAT
HOLDVOLGY FILOZOFIA HORDOK
holdvolgy_filozofia_telidulo