Blog - Holdvölgy
évjáratjelentés 2023

Az emberi odaadás és a dűlőkbe vetett hit mindig eredményre vezet – HOLDVÖLGY ÉVJÁRATJELENTÉS 2023

Gondos, lankadatlan figyelem. Tudatos harmóniában létezés a természettel és a szőlővel. A kézi szüret aprólékos megtervezése. Precíz válogatás a minőség érdekében. Minden évben ezzel tiszteljük meg a dűlőket, a szőlőt, és készülő borainkat is. Bizonyos években viszont még mélyebb odaadás szükséges az eredmény érdekében. Így volt ez a 2023-ban is, mely újra egy kihívásokkal teli évjárat volt, főként a gyorsan változó időjárási körülmények miatt. Az év legnagyobb eredménye, hogy a viszontagságok ellenére újra elkészülhet CULTURE 6 puttonyos aszúnk gazdag és koncentrált beltartalommal. 2006 óta minden évjáratban.

Tovább

vision száraz birtokválogatás

VISION 2019 SZÁRAZ BIRTOKVÁLOGATÁS: A TUDATOS ELHIVATOTTSÁG BORA

“A Holdvölgy birtok kezdeti éveiben a Furmint jelentette a legnagyobb kihívást számunkra. A dűlő- és fajtaszelektált változatokon kívül, mindenképpen létre akartunk hozni egy olyan  bort is, amely ugyan furmint hangsúlyos, de más tokaji szőlőfajták házasításával készül, és amely a száraz termékcsaládunk gerincét adja.

Tovább

üzleti ajándék office

ÜZLETI AJÁNDÉK: BORCSOMAGOK ADÓMENTESEN

2023. NOVEMBER 16-tól nem kell megfizetni a korábban érvényes adóterheket, ha partnereidnek, munkavállalóidnak palackozott, magyar bort vásárolsz üzleti ajándék formájában közvetlenül borászatunktól. Így garantáltan 33,04%-al kisebb költségteher mellett juthatsz hozzá a borainkhoz és borválogatásainkhoz, mint korábban. A borok és válogatások kifejező neveivel, pedig az üzenet is egyértelmű lesz.

Tovább

unnepi-borvalogatasok 1

ÉS MEGÁLL AZ IDŐ: ÜNNEPI BORVÁLOGATÁSOK ÉS ÉLMÉNYEK

Állítsd meg az idő múlását egy pillanatra és élvezd az ünnepi perceket azok körében, akik a legfontosabbak számodra! Mi nem csak gondosan összeállított ünnepi borválogatásainkkal, hanem minden egyes palackunkkal és borkóstoló élményünkkel arra törekszünk, hogy ezek a momentumok még tökéletesebbek legyenek. Ajándékozz értékes pillanatokat, közös élményeket az ünnepekre!

Tovább

Dűlőtúra Mádon

Dűlőtúra a borásszal: A furmint nyomában

Éld át a mádi, első osztályú történelmi dűlők szépségét és lehetőségeit egy rendhagyó dűlőtúra során. A program alkalmával főborászunk Jákób Bianka és birtokigazgatónk Jójárt Gergő személyes kalauzolásával járhatod be a névadó Holdvölgy-dűlőt.

Tovább